Opis

Piknik prostor se nahaja v občini Dobrova – Polhov Gradec oddaljen 12 km od Ljubljane na Babni Gori  pri Polhovem Gradcu v neokrnjeni naravi. Prostor omogoča piknik do 500 oseb in je primeren tako za podjetja kot tudi za privatne zabave kot so poroke, poporočni piknik, rojstno dnevne zabave, obletnice,  sv. krst, birme. Naša posebnost je celovita izvedba cateringa s hrano in pijačo

www.plannertim.com

www.plannertim.com/kuhar-na-domu.html

www.plannertim.com/cattering.html

Dobrote vam lahko spečejo in skuhajo kuharji z dolgoletnimi izkušnjami iz Catering PlannerTim- a. Za okusno ureditev, dekoracijo prostora in primerno postavitvijo miz ob poroki ali ostalih dogodkih, vključno s pospravljanjem se lahko obrnete na PlannerTim.

Prostor je primeren tudi za poroke. Prostor je idila miru, podeželja, neokrnjene narave pohodniških in kolesarskih izhodišč Grmade, Tošča, Ključa, Katarine.. Skedenj ima lasten električni priključek z omarico tudi za močnejše odjemalce in vodovodni priključek s pitno vodo izpod Polhograjskega Lovrenca. Skedenj  sprejme do 300 oseb, ob postavitvi šotora ob Skedenj kapaciteta do 500 oseb s pokritim plesiščem. Možna postavitev okroglih miz in stolov s prti do tal. Prostor je na voljo od aprila do oktobra, v hladnejših mesecih vam lahko postavimo grelce ali pripeljemo prenosno krušno peč.

Bližina Polhograjske graščine prelepa lokacija za civilne poroke oddaljena od nas le 4 km

Za deževne dni  streha 200m2, dostop za invalide, psi so dovoljeni, primerno tudi za tabornike po dogovoru možno postavit šotorišča do 200 oseb na travniku ob toplarju. Možnost najema tudi med prazniki.

Fotografije

Video